Biografie, even voorstellen,

Ingeborg van den Bogaert - van Esch is mijn naam.
Vanuit mijn woonplaats Rosmalen en regio Brabant beoefen ik mijn hobby.

Fotografie is mij gaan fascineren omdat ik van kleine momenten altijd iets speciaals probeer te maken. Ik kocht in 2013 mijn eerste spiegelreflex camera, (Een spiegelreflex camera of kortweg een spiegelreflex is een fotocamera die voorzien is van een bijzonder zoeker systeem dat optimaal richten en instellen van de camera mogelijk maakt). Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij de volks universiteit te 's-Hertogenbosch. Daar leerde ik mooie plaatjes vast te leggen op het juiste moment.

Nu wil ik dit gaan uitbreiden en anderen mee laten genieten in mijn wereld van de fotografie. Een combinatie van samenspel voor blijvende herinneringen.

Sinds 2022 ben ik in het bezit van een systeemcamera, dit is een digitale camera met verwisselbare lens. Daarin verschilt de systeemcamera van de geavanceerde compact camera, die heeft dat namelijk niet. In principe biedt een systeemcamera dezelfde mogelijkheden als een spiegelreflexcamera. Denk hierbij aan handmatige instellingen. Alleen bij een systeemcamera ontbreekt het spiegelsysteem. Hierdoor kijk je niet door de lens naar je onderwerp, maar via een digitaal beeld. Een voordeel hiervan is dat systeemcamera's vaak wat compacter en licht van gewicht zijn.

Aantal bezoekers ( )